Kalender

Jazzklubarrangementer - efteråret 2022.The Ankelsokkers

Fredag den 30. september kl. 20.00-23.00

The Ankelsokkers spiller rigtig gammeldaws jazz, med både banjo og vaskebræt! 

The Ankelsokkers spiller traditionel jazzmusik som det lød i gamle dage på en riverboat der sejler op og ned af “The Great Mississippi”. Den de fleste nok kender som Happyjazz men det her er mere autentisk end de fleste andre orkestre rundt om i landet. Både musikken og bandet er en oplevelse værd. Hver især har de spillet med næsten alle lige fra Daimi, Michael Carøe til DR Big Band og Christoffer. De er nogle af de mest brugte musikere i branchen både i indland og udland.  Alle i orkesteret er entertainere og elsker at bruge humor og masser af energi på at alle får en fed og uforglemmelig musikalsk oplevelse. Hvad kommer der til at ske? Ingen ved det! :-)


Besætningen i the Ankelsokkers er:


- Bjarke Nikolajsen, kornet og vokal

- Mads Rahbek, klarinet og vokal

- Henrik Silver, sousafon og vokal

- Bo Møller, banjo og vokal

- Søren Pedersen, vaskebræt og vokal

 


River Band

Fredag den 28. oktober kl. 20.00-23.00
Efter at have spillet i over fyrre år på de danske musikscener er nærvær og engagement stadig i højsædet hos dette omrejsende, originale jyske jazzorkester. River Band kom til verden i 1971 i Vestjylland med musikere bosiddende i Lemvig og Holstebro - og blev navngivet efter Storåen der flyder på de kanter.

River Band har på sine mange turnéer i ind- og udland nydt stor succes med sin særlige stil – en blanding af traditionsbevidsthed og evne til at overraske. Flere af River Bands numre er komponeret og arrangeret af orkestrets leder og stifter, Torben Lassen. 

I dag er de seks musikeres fælles inspiration samt evnen til at komme publikum i møde med musikken kendetegnende for River Band. River Bands spillevende repertoire indeholder ny og gammel blues, gammel jazz, swing, jump & jive, salmer, gammel dansk og latin-amerikanske rytmer.


Besætningen i River Band er:


- Torben Lassen, trompet, flygelhorn og vokal

- Filt Kristensen, tenorsaxofon og vokal

- Allan Bjerregaard, trombone og vokal

- Jørgen Nielsen, bas og vokal

- Nicolai Banke, trommer

- Karen Sørensen, piano og vokal

 

www.riverband.dkNorbert Susemihl’s Joyful Gumbo

Fredag den 25. november kl. 20.00-23.00

Norbert Susemihl’s Joyful Gumbo er et international, Skandinavisk baseret band med en meget høj standard for musikalsk kvalitet og musikalitet. Bandet består af håndplukkede musikere, hver repræsenterer bedst på deres respektive instrument. Bandet er grundlagt i 2002, oprindeligt som en kvintet, det har udviklet sig og er vokset til et seks-mands orkester. 


Norbert Susemihl mestrer den brede musikalske vifte af New Orleans musik og udvikler det videre stilistisk. Susemihl bygger bro mellem traditionel New Orleans Jazz og musik af den nye generation. Han har delt sin tid mellem New Orleans og Europa siden 1978, og anses for at være en af ​​de førende trompetister i New Orleans Style.


Besætningen i Joyful Gumbo er:


- Norbert Susemil, trompet og vokal

- Chris Tanner, klarinet og vokal

- Hans Ingelstam, trombone

- Hans Knudsen, piano og vokal

- Jens Kristian Andersen, bas

- Espen Laub von Lillienskold (DK) Trommewww.susemihl-all-stars.eu

 

STATENS KUNSTFOND

har givet støtte til Ringsted Jazzklubs 6 jazzarrangementer